Uitgebreide standaard geboortehoroscoop

 

Tijdens dit consult worden zowel je westerse als Indiase geboortehoroscoop besproken. Aan de hand van de geboortegegevens die je me voorafgaand aan het consult hebt doorgegeven, (geboortedatum, -geboorteplaats en -geboortetijd, zie Afspraak maken) heb ik je horoscoop voorbereid.

Het consult wordt opgenomen en deze opname krijg je via WeTransfer als mp3 bestand toegezonden, zodat je het nog eens rustig terug kan luisteren. Klik hier als je een afspraak voor je horoscoop wilt maken. 

Wat komt er allemaal aan bod?

Met welke vaardigheden/talenten ben je toegerust? Komen je talenten vooral tot bloei in teamverband of kun je beter een eigen zaak beginnen? Welke studierichting is voor mij het beste? Wat is er voor jou nodig om een hechte relatie te hebben en te onderhouden en wat kom je hierin tegen? Welke planeten domineren je horoscoop en wat betekent dat? De geboortehoroscoop geeft inzicht in je overkoepelende lot, bestemming en hartenwensen en de meest dominante sturende krachten (planeten) die je helpen deze te bereiken. Bovenstaande is slechts een kleine greep. Dit is een zeer uitgebreid consult waarbij ook de zogenoemde actualiteitsanalyse is inbegrepen. 

Levensfasen

Vanuit de Indiase astrologie bezien hebben we te maken met negen levensfasen. Welke fasen heb je al achter je, in welke fase bevind je je nu en hoe zien je toekomstige fasen eruit? 

Een horoscoop kan je niet vertellen of je ziek zal worden en wanneer je dood zal gaan, een ongeluk krijgt en meer van dit soort vragen. 

Tijdsduur consult standaard geboortehoroscoop

Houd er rekening mee dat, hoewel we hier officieel 1,5 uur voor uittrekken, het soms uit kan lopen tot een kleine 2 uur

Kosten: €175,-

De kosten kunnen van te voren worden overgemaakt. De bankgegevens bevinden zich in de mail die volgt op je aanmelding