Real Astrology, Willem Simmers

HET “GEHEIM” VAN UURHOEK-ASTROLOGIE

 

Zijn concrete astrologische voorspellingen mogelijk? Ja, er bestaat zoals we weten, los van de geboortehoroscoop, een astrologische tak, de uurhoekastrologie, waarmee zeer concrete voorspellingen gedaan kunnen worden. 
We noteren de tijd, datum en plaatst van het moment dat we een vraag voorgelegd krijgen en stellen hier een horoscoop mee op.

 

Specifieke vragen

Om te voorspellen met astrologie is het per se nodig, dat er een specifieke vraag wordt gesteld om een zo specifiek mogelijk antwoord te krijgen. In feite kan elke heldere toegespitste vraag met deze methode, de uurhoekastrologie, worden beantwoord. ‘Gaat de reis van mijn dochter door? Heeft deze relatie nog toekomst? Wordt ik aangenomen voor de baan waarop ik heb gesolliciteerd? Is dit een geschikt huis om te kopen?’ etc.

 

Rijk worden met uurhoek-astrologie?

Normaal gesproken kan een uurhoekastroloog een duidelijk antwoord geven op een vraag als: ‘Morgen moet Roger Federer (tennisser) het opnemen tegen X. Als ik mijn geld inzet op Federer win ik dan de pot?’ Binnen de uurhoekastrologie bestaan er technieken waarmee op deze vraag een antwoord kan worden gegeven.

 

Dubbele bodem

Dit (bovenstaande) is echter wél een vraag die bijzonder vatbaar is voor een dubbele bodem. De keren dat ik mezelf dergelijke vragen stelde, waren de antwoorden honderd procent juist. Ik zou hier dus zomaar heel rijk mee kunnen worden. Toen ik mezelf deze vragen stelde, was dat niet vanwege het geld dat ik er mee kon winnen, maar omdat ik, als fan van Federer, gewoon graag wilde weten of hij zou winnen.

 

Het geheim zit in de intentie

Het moment dat een dergelijke vraag zich spontaan aandient is cruciaal. Het is namelijk de intentie die de doorslag geeft of een uurhoekhoroscoop klopt of niet. Dit is misschien moeilijk om te begrijpen, maar de intentie is niet alleen de essentie maar ook het ‘geheim’ van de uurhoekastrologie.

We kunnen er allerlei theorieën op loslaten om te achterhalen waarom dat zo is, maar de beste verklaring die ik tot nu toe hiervoor heb kunnen vinden, is dat wanneer je een vraag stelt vanuit je hart er een automatische verbondenheid is met het geheel. 
De planeten en sterrenconstellaties die hier uiteraard onderdeel van zijn, tonen je dan wat je hart al weet, maar waar je nog geen toegang toe had.

 

Ben je bij het stellen van je vraag enkel verbonden met je cashflow dan zet je, bij wijze van spreken, de wekker om met een uurhoek de buit binnen te halen. Als je je daarmee afgescheiden hebt van het geheel omdat je enkel nog denkt aan je portemonnee, dan resoneer je niét met het geheel en geeft de uurhoekhoroscoop ook geen betrouwbare informatie.

Dit is wat mij betreft de ‘schoonheid’ van de uurhoekastrologie. Het laat zien dat je, wanneer je met voorbedachte rade te werk gaat, geen antwoorden zult krijgen waarmee je je voordeel kunt doen. Een vraag gesteld vanuit oprechte betrokkenheid levert een horoscoop waarmee je het antwoord op een presenteerblaadje krijgt aangereikt.