Real Astrology, Willem Simmers

Afspraak maken Horoscoop

Wanneer je een afspraak wilt maken voor het laten maken van je horoscoop, dan kun je dit het beste doen via het formulier hieronder of, als je dat liever wilt, een e-mail sturen. Vermeld daarin dan ook de gegevens die in het formulier hieronder gevraagd worden.

Persoonlijk contact of skype

Persoonlijk vind ik het het fijnste om elkaar bij mij thuis te ontmoeten in 's-Hertogenbosch. Mocht dat echter niet lukken, om wat voor een reden dan ook, dan behoort skypen tot de mogelijkheid. Zou je willen skypen, vink dan het hiervoor bestemde kadertje (onder bij het formulier) even aan.

Standaard, Actualiteitsanalyse of Uurhoek

Als je een horoscoop wilt laten maken, geef bij je bericht dan alsjeblieft aan om welke horoscoop het gaat:

De standaard horoscoop. Dit is het uitgebreide consult waarin je westerse en je Indiase horoscoop besproken wordt. Het is noodzakelijk dat je hiervoor je geboortedatum geboorteplaats en geboortetijd invult. Kosten: 160,-

De actualiteitsanalyse. Enkel voor wie al eerder een standaardhoroscoop door mij heeft laten maken. Kosten: 110,- 

De Uurhoek-horoscoop. Deze is bedoeld voor enkelvoudige vragen. Geboortedatum geboorteplaats en geboortetijd, hoeven hiervoor niet te worden opgegeven. Kosten: 30,- Klik hier, voor het opnemen van contact voor het maken van een uurhoek-horoscoop

Na ontvangst van je e-mail neem ik binnen 24 uur contact met je op voor het maken van een afspraak.


A S P R A A K  F O R M U L I E R 

 

De data die in de agenda aantreft, zijn niet aanklik-baar, maar enkel bedoeld om een datum en tijd te selec-teren waarop je de afspraak wilt maken.