Real Astrology, Willem Simmers

Actualiteitsanalyse / jaarhoroscoop (Solaar)

Bij het bespreken van een actualiteitsanalyse nemen we slechts kort de speerpunten van je geboortehoroscoop door (zowel je westerse als je Indiase horoscoop) die je, en dit is belangrijk, in een eerder stadium bij me hebt laten maken. Is dit langer dan tien jaar geleden, dan geldt het tarief van de standaard geboortehoroscoop. De horoscoop wordt in dat geval opnieuw vanaf de basis op een uitgebreide manier geduid.

Bij de actualiteitsanalyse kijken we naar wat er vooraf is gegaan aan het huidige moment. Daarna onderzoeken we de solaar-horoscoop.

De solaarhoroscoop laat het specifieke thema zien van het huidige levensjaar. Deze loopt van verjaardag tot verjaardag.  

Nadat de huidige stand van zaken en het jaarthema vanuit de solaarhoroscoop duidelijk is geworden, werpen we natuurlijk ook een blik vooruit, naar wat je hier op de wat langere termijn (de komende jaren) van kunt verwachten.

 

Wil je een actualiteitsanalyse / solaarhoroscoop laten maken, dan kun je hiervoor het beste een afspraak maken, zo ongeveer een maand voor je verjaardag.

Net als bij de uitgebreide standaard horoscoop, wordt alles opgenomen. Na afloop wordt de opname je toegezonden als mp3 bestand via WeTransfer .

Duur van het consult: circa 1 uur

Kosten: € 125,-  (175,- wanneer de geboortehoroscoop langer dan tien jaar geleden is besproken en er niet recent een actualiteitsanalyse heeft plaatst gevonden).

De kosten kunnen van te voren worden overgemaakt op IBAN: NL 06 INGB 0003280743 t.n.v. W. Simmers