Real Astrology, Willem Simmers

Actualiteitsanalyse / jaarhoroscoop (Solaar)

Bij het bespreken van een actualiteitsanalyse nemen we slechts kort de speerpunten van je geboortehoroscoop door (zowel je westerse als je Indiase horoscoop) die je, en dit is belangrijk, in een eerder stadium bij me hebt laten maken. Bij de actualiteitsanalyse kijken we naar wat er vooraf is gegaan aan het huidige moment, en onderzoeken vervolgens de solaar-horoscoop.

De solaarhoroscoop laat het specifieke thema zien van het huidige levensjaar. Deze loopt van verjaardag tot verjaardag.  

Nadat de huidige stand van zaken en het jaarthema vanuit de solaarhoroscoop duidelijk is geworden, werpen we natuurlijk ook een blik vooruit, naar wat je hier op de wat langere termijn (de komende jaren) van kunt verwachten.

Wil je een actualiteitsanalyse / solaarhoroscoop laten maken, dan kun je hiervoor het beste een afspraak maken zo ongeveer een maand voor je verjaardag.

Net als bij de uitgebreide standaard horoscoop, wordt alles opgenomen. Na afloop wordt de opname je toegezonden als mp3 bestand via WeTransfer .

Duur van het consult: circa 1 uur

Kosten: € 110,- 

De kosten kunnen van te voren worden overgemaakt op IBAN: NL 06 INGB 0003280743 t.n.v. W. Simmers, of contant na het consult