Real Astrology, Willem Simmers

Inschrijven voor de uurhoekastrologie is tijdelijk gestopt

Maar, heb je je ingeschreven voor deel één en deze afgerond, en wil je daarna deel twee voor gevorderden gaan doen, dan kan dat natuurlijk altijd nog. 

 

Gevorderden, tweede deel

Het tweede deel bestaat uit oefeningen met in totaal 33 voorbeeldhoroscopen. Dit is het echte werk. Als je de basis beheerst, zorgt deel twee voor een verankering van je kennis en kom je niet meer voor verrassingen te staan als je ingewikkelde vragen voorgelegd krijgt.

Deel twee. Module 5. Les 7, les ,8 les 9 en les 10

Je hebt inmiddels alles begrepen aangaande de Waardigheden, recepties et cetera. In de lessen die volgen, beginnen we met het duiden van uurhoeken, die gerelateerd zijn aan de huizen. In het begin zijn de voorbeelden en toelichtingen vrij uitgebreid. We grijpen terug naar de vorige lessen en leren hoe we de kennis die we daar tot ons genomen hebben, op een praktische manier kunnen gebruiken. Bij elkaar bevat module 5 twaalf voorbeeldhoroscopen en komen we gaandeweg nog met een aantal nieuwe regels in aanraking die van belang zijn voor het kunnen duiden van uurhoeken.

 

Jouw huiswerk bestaat uit het vinden van de antwoorden op de vragen bij deze twaalf uurhoeken. Deze antwoorden dienen onderbouwd te zijn. M.a.w. je moet duidelijk maken waar je je conclusies uit afgeleid hebt.

Zodra ik je conclusies binnen heb, je hebt hier maximaal drie maanden de tijd voor, geef ik je feedback en stuur ik je een analyse, de antwoorden, van elke horoscoop. Met het verzenden van deze antwoorden ontvang je ook het volgende lesblok

 

Deel twee. Module 6. Les 11, les 12, les 13 en les 14

We gaan oefenen met, bij elkaar, acht voorbeeldhoroscopen. Ook hier weer aan jou de taak om de juiste antwoorden te vinden en me deze te mailen.  Zodra ik je conclusies binnen heb, geef ik je feedback en stuur ik je een analyse, de antwoorden, van elke horoscoop. Met het verzenden van deze antwoorden ontvang je ook het volgende lesblok.

 

Deel twee. Blok 7. Les 15, les 16, les 17, les 18 en les 19

Hetzelfde ‘recept’ als hierboven. We krijgen te maken met dertien voorbeeldhoroscopen waar we onze recherchekundige eigenschappen mee kunnen testen.

 

CERTIFICAAT

Voor zowel voor deel één als deel twee krijg je een certificaat van deelname aan deze cursus

 

Meer over de kosten,inschrijven en nog een paar andere huisregels, klik hier op

Inschrijven cursus