Real Astrology, Willem Simmers

Uurhoekastrologie

Uurhoekastrologie is, kort weergegeven, ‘vragen-astrologie’. De geboortehoroscoop is hier niet voor nodig. Het is een astrologische tak waarmee het mogelijk is om zeer concrete voorspellingen te doen.

Gouden regel

De gouden regel bij uurhoeken is dat je, als je de uurhoekastrologie wilt raadplegen, dit enkel doet (en kunt doen) als je één duidelijke vraag hebt. De vraag moet op een gevoelsmatige manier, sterk verbonden zijn met je hart, want bij uurhoeken is het de intentie die telt. Het duiden van uurhoekhoroscopen met vragen die enkel gesteld zijn uit nieuwsgierigheid, zijn het sterks onderhevig aan foute interpretaties. Vragen uit nieuwsgierigheid of, 'laten we eens kijken wat dit oplevert', zijn te wollig en daarmee dus niet toegespitst op het helder krijgen van die ENE belangrijke vraag die ons hart bezighoudt.

Hoe werkt het

Heb je vragen als: ‘Gaat de reis door? Heeft deze relatie nog toekomst? Wordt ik aangenomen voor de baan waarop ik heb gesolliciteerd? Is dit een geschikt huis om te kopen?' et cetera, dan kun je gebruik maken van deze speciale tak van de astrologie.Je belt of mailt me, en ik noteer behalve de datum, het exacte tijdstip en de plaats van het moment waarop je me je vraag hebt voorgelegd, of vanaf het moment dat ik hem gelezen heb. Met deze gegevens maak ik vervolgens een horoscoop, een zogenoemde uurhoek. Formuleer je vraag zo kort en concreet mogelijk.  In verreweg de meeste gevallen klopt de voorspelling maar, en dit is belangrijk, er kan geen honderd procent garantie gegeven kan worden dat elke voorspelling uitkomt. Niets is onfeilbaar.

Afspraak niet nodig

Je kunt zoals hierboven al aangegeven, je vraag mailen (zie formulier onder), of me hiervoor bellen. Het antwoord kan dan ook gewoon per mail of telefoon worden gegeven. Dat antwoord is kort en duidelijk. ‘Ja, het is goed om hier mee verder te gaan, dat product kan op die datum op de markt worden gebracht, het is goed (of niet goed) die relatie of samenwerking aan te gaan, die auto te kopen’ et cetera. Wees er op voorbereid dat het zwart-wit gehalte van de antwoorden groot is. Stel als je het kunt voorkomen, geen ‘ooit’ vragen als: krijg ik ‘ooit’ nog een relatie, een baan, goed inkomen et cetera. Houd het tijdframe hanteerbaar.

Vragen over derden in de zin van: ‘is de vriend van mijn dochter wel te vertrouwen?’, worden niet beantwoord.

Kosten: €30,-

Het bedrag van €30,- per vraag, dient voorafgaand aan het antwoord te zijn voldaan. Dit kan door het bedrag over te maken op IBAN: NL 06 INGB 0003280743 t.n.v. W. Simmers. 


F O R M U L I E R    V O O R    K O R T E    C O N C R E T E    V R A G E N