Real Astrology, Willem Simmers

Uurhoekastrologie

Uurhoekastrologie is, kort weergegeven, ‘vragen-astrologie’. De geboortehoroscoop is hier niet voor nodig. Het is een astrologische tak waarmee het mogelijk is om zeer concrete voorspellingen te doen.

Hoe werkt het

Stel je wilt antwoord op een bepaalde vraag, bijvoorbeeld: ‘Is de tweedehands auto die ik op het oog heb goed, of koop ik een kat in de zak?’ Je belt of mailt me, en ik noteer behalve de datum, het exacte tijdstip en de plaats van het moment waarop je me je vraag hebt voorgelegd. Met deze gegevens maak ik vervolgens een horoscoop, een zogenoemde uurhoek. Of, en dit kan ook, ik stel een horoscoop op van het moment waarop ik de vraag lees. In beide gevallen geeft de uurhoek het antwoord op je vraag. 

Dus, heb je vragen als: ‘Gaat de reis van mijn dochter door? Heeft deze relatie nog toekomst? Wordt ik aangenomen voor de baan waarop ik heb gesolliciteerd? Is dit een geschikt huis om te kopen?' et cetera, dan kun je gebruik maken van deze speciale tak van de astrologie.

Afspraak niet nodig

Je kunt zoals hierboven al aangegeven, je vraag mailen (zie formulier onder), of me hiervoor bellen. Het antwoord kan dan ook gewoon per mail of telefoon worden gegeven. Dat antwoord is kort en duidelijk. ‘Ja, het is goed om hier mee verder te gaan, dat product kan op die datum op de markt worden gebracht, het is goed (of niet goed) die relatie of samenwerking aan te gaan, die auto te kopen’ et cetera. 

Vragen over derden in de zin van: ‘is de vriend van mijn dochter wel te vertrouwen?’, worden niet beantwoord.

Kosten: €30,-

Het bedrag van €30,- per vraag, dient voorafgaand aan het antwoord te zijn voldaan. Dit kan door het bedrag over te maken op IBAN: NL 06 INGB 0003280743 t.n.v. W. Simmers. 


F O R M U L I E R    V O O R    K O R T E    C O N C R E T E    V R A G E N