Real Astrology, Willem Simmers

Uurhoekastrologie

Uurhoekastrologie is, kort weergegeven, ‘vragen-astrologie’. De geboortehoroscoop is hier niet voor nodig. Het is een astrologische tak waarmee het mogelijk is om zeer concrete voorspellingen te doen.

Gouden regel 

De gouden regel bij uurhoeken is dat je, als je de uurhoekastrologie wilt raadplegen, dit enkel doet (en kunt doen) als je één duidelijke vraag hebt. De vraag moet op een gevoelsmatige manier, sterk verbonden zijn met je hart, want bij uurhoeken is het de intentie die telt. Het duiden van uurhoek-horoscopen met vragen die enkel gesteld zijn uit nieuwsgierigheid, zijn het sterks onderhevig aan foute interpretaties. Vragen uit nieuwsgierigheid of, 'laten we eens kijken wat dit oplevert', zijn te wollig en daarmee dus niet toegespitst op het helder krijgen van die ENE belangrijke vraag die ons hart bezighoudt.

In verreweg de meeste gevallen klopt de voorspelling maar, en dit is belangrijk, er kan geen honderd procent garantie gegeven worden dat elke voorspelling uitkomt. Niets is onfeilbaar. Je kunt je vraag mailen (zie formulier onder), of me hiervoor bellen. Het antwoord kan dan ook gewoon per mail of telefoon worden gegeven. Dat antwoord is kort en duidelijk. ‘Ja, het is goed om hier mee verder te gaan, dat product kan op die datum op de markt worden gebracht, het is goed (of niet goed) die relatie of samenwerking aan te gaan, die auto te kopen’ et cetera.

Het stellen van de vraag en wat daarin belangrijk is 

Wees er op voorbereid dat het zwart-wit gehalte van de antwoorden groot is en confronterend kan zijn. Ga daarom voor jezelf na of je het antwoord wel wilt weten.

Stel als je het kunt voorkomen, geen ‘ooit’ vragen als: krijg ik ‘ooit’ nog een relatie, een baan, goed inkomen et cetera. Houd het tijdframe hanteerbaar. Formuleer je vraag zo kort en concreet mogelijk. 

Vragen over derden worden niet beantwoord.

Kosten: €35,-

Het bedrag van €35,- per vraag, dient voorafgaand aan het antwoord te zijn voldaan. Dit kan door het bedrag over te maken op IBAN: NL 06 INGB 0003280743 t.n.v. W. Simmers. 


F O R M U L I E R    V O O R    K O R T E    C O N C R E T E    V R A G E N